use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

BRUNCHMUFFINS MED ÄGGRÖRA OCH LAX

  • 40 minuter
  • Portioner4
recipe image BRUNCHMUFFINS MED ÄGGRÖRA OCH LAX

Ingredienser

Ingredienser
  • 1 sats Matmuffins
Krämig äggröra
  • 4 ägg
  • 4 msk Crème Bonjour gräslök
  • 2 msk vatten
  • salt och peppar
  • 1 msk gräslök, hackad
  • 4 skivor rökt lax
Stekt tomatsallad
  • 150 g körsbärstomater
  • 1 röd lök
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • saltat och peppar

      Instruktioner

      Gör såhär:
      1. Inled med att göra en sats av matmuffins, recept hittar du här: Recept på matmuffins med gräslök och tomat.
      2. Vispa samman äggen med Créme Bonjour Gräslök, vatten, salt och peppar. Lägg i en kastrull och rör till krämig äggröra
      3. Toppa på matmuffins och servera med rökt lax, toppa med lite hackad gräslök.
      4. Fräs snabbt ihop allt till tomatsalladen och servera till muffinsen.
      Ett annat bra brunchrecept är friterade avokados med färskostdipp.