use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

AVOKADOMACKA MED VITLÖKSOST

Avokadomackan 2.0 med krämiga Crème Bonjour Vitlök – en oslagbar kombo!
  • Tillagningstid15 minuter
  • Portioner4
recipe image AVOKADOMACKA MED VITLÖKSOST

Ingredienser

Ingredienser
  • 8 skivor surdegsbröd
  • 1 liten röd lök, i tunna skivor
  • 1 msk vit balsamico
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk honung
  • Salt & peppar
  • 1 paket (100g) Crème Bonjour Vitlök Färskost
  • 2 avokado, i tunna skivor
  • 10 cm färsk gurka, i tunna skivor
  • 1 paket smörgåskrasse

      Instruktioner

      Gör såhär:
      1. Blanda ihop rödlöksskivorna, balsamico, olivolja och honung i en skål. Smaka av med svartpeppar.
      2. Bred färskost på brödsskivorna.
      3. Fyll mackorna med avokado, marinerad rödlök, gurka och smörgåskrasse. Dela mackorna på mitten och lägg dem i en bit smörpapper som knyts ihop till små paket.
      Om du gör mackor till många finns Crème Bonjour även i större storlek på 200 gram.