use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

BROCCOLI-PARMESAN PAJ

Rostad broccoli och parmesan är den perfekta smakkombinationen.
recipe image BROCCOLI-PARMESAN PAJ

Ingredienser

Ingredienser:
  • 500 g pajdeg
  • 1 stor broccoli
  • 3 cm röd chili
  • 2 röda lökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk pinjenötter
  • 2 ägg
  • 400 g Crème Bonjour med parmesan
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk malen svartpeppar

      Instruktioner

      Instruktioner:
      1. Värm ugnen till 200 grader. Placera bakplåtspapper i en ugnsform och tryck ut pajdegen på bakplåtspappret. Kanterna ska nå upp på sidorna i formen.
      2. Hacka löken, vitlöken och chilin och lägg dem i pajskalet.
      3. Blanda ägg med färskosten och krydda med svartpeppar. Häll blandningen över löken och chilin i pajen.
      4. Hacka broccolin i stora bitar och lägg dem, tillsammans med pinjenötterna, i pajen.
      5. Baka pajen i ugnen i 30-35 minuter tills broccolin och pajdegen blivit fint gyllenbrun.