use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

FATTIGA RIDDARE MED ROSMARIN-CHÈVRE OCH HONUNGSMAKANDE PÄRON

  • 30 minuter
  • Portioner4
recipe image FATTIGA RIDDARE MED ROSMARIN-CHÈVRE OCH HONUNGSMAKANDE PÄRON

Ingredienser

Ingredienser:
  • 200 g Crème Bonjour med Chévre
  • 2 msk färsk finhackad rosmarin
  • 8 skivor av kanelbulle eller surdegsbröd
  • 2 dl mjölk
  • 1 ägg
  • 1 msk honung
  • 1 msk socker
  • 1/2 msk margarin eller smör
  • 2 päron
  • margarin / smör eler olja till stekning

      Instruktioner

      Instruktioner:
      1. Blanda finhackad rosmarin och honung med färskosten. Ställ åt sidan.
      2. Häll socker och smör eller margarin i en panna. Värm tills sockret har smält och blandningen börjar bli brun. Tillsätt tärnade päron och blanda försiktigt tills sockret täcker päronen jämnt. Sätt pannan åt sidan.
      3. Knäck ägget i en skål och blanda ihop med mjölken.
      4. Skiva bullen/brödet i 1 cm tjocka skivor och doppa båda sidor i ägg- och mjölkblandningen.
      5. Värm en panna till medelvärme och tillsätt margarin/smör eller olja. Stek skivorna av bullen/brödet på båda sidor tills de är gyllenbruna.
      6. Lägg en klick färskost och päron ovanpå de fattiga riddarna. Avsluta med att ringla över honung och rosmarinblad.