Ostbricka till nyår!

graslok

Att bjuda på ostbricka till nyår är ett givet inslag för en komplett kväll. Men det är inte alltid så lätt att komponera ihop en ostbricka.

Nedan hittar du en guide till Crème Bonjours ostar och vad vi rekommenderar till. Tips på hur du kombinerar vanliga ostar och goda tillbehör till ostbrickan hittar du här.

 

Vitlök – paprika och blekselleri – dinkelkex

Gräslök – salta kex – paprika – ev. mjukt bröd

Kantarelllökmarmelad – kex eller mjukt bröd

Grekisk vitlök – paprika, blekselleri och gurka – salta kex

Bleu – nötter och söt fikonmarmelad– digestive

Taco – salta kex – paprika

Pepparrot – kallrökt lax – rågkex

Wasabi Twist – salmalax / kallrökt lax – sesamkex

Jalapeño – på digestive precis som den är!

Det finns en smak för alla!

 

#cremebonjoursuomi