Brunchmuffins med äggröra och lax

4 port 4 port
40 min 40 min

Ingredienser:

1 sats Matmuffins

Krämig äggröra:

4 ägg

4 msk Crème Bonjour gräslök

2 msk vatten

salt och peppar

1 msk gräslök, hackad

4 skivor rökt lax

Stekt tomatsallad:

150 g körsbärstomater

1 rödlök

2 msk olivolja

1 msk vitvinsvinäger

salt och peppar

Såhär gör du:

Inled med att göra en sats av matmuffins, recept hittar du här: Recept på matmuffins med gräslök och tomat.

  1. Vispa samman äggen med Créme Bonjour Gräslök, vatten, salt och peppar. Lägg i en kastrull och rör till krämig äggröra.
  2. Toppa på matmuffins och servera med rökt lax, toppa med lite hackad gräslök.
  3. Fräs snabbt ihop allt till tomatsalladen och servera till muffinsen.
Tips!

Tips!

Ett annat bra brunchrecept är friterade avokados med färskostdipp.

#cremebonjoursuomi