use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

CHÈVRE-LAX MED SOLTORKAD TOMAT OCH BASILIKA

  • 20 minuter
  • Portioner4
recipe image CHÈVRE-LAX MED SOLTORKAD TOMAT OCH BASILIKA

Ingredienser

Ingredienser:
  • 1 msk rapsolja
  • 600 g laxfiléer
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 dl färsk spenat
  • 400 grovhackat Crème Bonjour med Chèvre
  • 120 g soltorkade tomater
  • 2 dl färsk basilika
  • Salt & peppar

      Instruktioner

      Instruktioner:
      1. Värm ugnen till 180°C.
      2. Krydda laxfiléerna och lägg dem i en ugnssäker form.
      3. Blanda spenat, färskost, vitlök och soltorkade tomater. Bred blandningen på fisken.
      4. Tillaga i ugnen i 15-20 minuter.