Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
close menuopen menu
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
CHÈVRE- OCH RÖDBETSRISOTTO MED ROSTAD MANDEL
30 minuter
Portioner4
Ingredienser
Ingredienser:
2 msk olivolja
1 liten lök
1 vitlöksklyfta
2 dl risottoris
2,5 dl riven rödbeta
2 msk vitvinsvinäger
6 dl grönsaksbuljong
200 g Crème Bonjour med Chèvre
Salt & peppar för smaksättning
1 dl rostade mandlar
1 dl rucola
Instruktioner
Instruktioner:
Rosta mandlarna i ugnen, 180°C i ca 10-12 minuter. Krossa dem och tillsätt salt.
Skala och riv rödbetorna.
Värm olivolja i en gryta och tillsätt hackad lök. Fräs löken tills den är mjuk. Tillsätt ris och riven rödbeta. Fortsätt att fräsa tills de rivna rödbetorna är mjuka.
Tillsätt vinäger och koka upp. Addera sedan grönsaksfond, lite i taget, efterhand som det
absorberas av riset.
Blanda i färskosten på slutet, krydda med salt och peppar.