Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
close menuopen menu
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
KYCKLINGBRÖST MED SMAK AV ROSTAD PAPRIKA, TOMAT OCH VITLÖKSBRÖD
30 minuter
Portioner4
Ingredienser
Ingredienser:
4 kycklingbröstfiléer
2 msk salt
En nypa svartpeppar
1 dl körsbärstomater
1 vitllöksklyfta
200 g Crème Bonjour Rostad Paprika
1 dl krutonger
olivolja
Instruktioner
Instruktioner:
Värm ugnen till 180°C. Häll olivolja i ugnsformen.
Krydda kycklingbröstfiléerna med salt och peppar. Placera dem i ugnsformen.
Dela körsbärstomaterna i halvor. Blanda dem I en skål tillsammans med vitlök och färskost. Bred
blandningen jämnt över kycklingen. Lägg på krutonger och ringla över olivolja.