Kycklingbröst med smak av rostad paprika, tomat och vitlöksbröd

4 portioner 4 portioner
30 minuter 30 minuter

Ingredienser:

4 kycklingbröstfiléer
2 msk salt
En nypa svartpeppar
1 dl körsbärstomater
1 vitlöksklyfta
200 g Crème Bonjour Rostad Paprika
1 dl krutonger
Olivolja

 

Instruktioner:

1. Värm ugnen till 180°C. Häll olivolja i ugnsformen.
2. Krydda kycklingbröstfiléerna med salt och peppar. Placera dem i ugnsformen.
3. Dela körsbärstomaterna i halvor. Blanda dem I en skål tillsammans med vitlök och färskost. Bred
blandningen jämnt över kycklingen. Lägg på krutonger och ringla över olivolja.
4. Tillaga i ugnen i 20-25 minuter.

Crème Bonjour Rostad Paprika - Färskost

Crème Bonjour Rostad Paprika - Färskost