Mexikansk chorizo med jalapenoost

4 port 4 port
20 min 20 min

Ingredienser:

4 kryddiga rå korvar, t.ex. Chorizo ​​eller salsiccia

en avokado

1 msk limejuice

4 st korvbröd

1 frp Créme Bonjour Jalapeno färskost, 200g

några salladsblad

4 msk salsasås

några kvistar koriander

(Finhackad rödlök, skivad chili)

 

 

Gör såhär:

1. Stek korven i en stekpanna eller lägg på grillen.

2. Halvera och skiva avokadon. Sprinkla lite limejuice över för att förhindra missfärgning.

3. Värm bröden på grillen eller i ugnen. Bred insidan med Crème Bonjour Jalapeno färskost. Lägg sallad, korv och avokado inuti. Häll över salsasåsen med en sked.

4. Toppa med koriander och en klick färskost Jalapeno. Strö, om du vill, över lite finhackad rödlök och chili.

TIps!

TIps!

Pröva denna krämiga rostade majssoppa med gräslök.

#cremebonjoursuomi