Pasta med Parmesan Cream Cheese & svartpeppar

Pasta Cacio e Pepe – Ost och peppar, skapa en exceptionellt god pasta med enkla ingredienser!

4 portioner 4 portioner
15 minuter 15 minuter

Ingredienser:

300g spaghetti
1 msk salt
2 msk olivolja
1 msk svartpeppar
200g Crème Bonjour med Parmesan
1,5 dl vatten från pastan
2 msk smör/margarin

Det här receptet är supersnabbt och allt du behöver är lätt att hitta. Använd nymalen peppar för den perfekta smaken. Toppa rätten med ruccolasallad smaksatt med olivolja och citronjuice.

Instruktioner:

  1. Koka upp 1,5 liter vatten till pastan. Tillsätt pasta och salt.Koka pastan enligt instruktion på förpackningen, minska koktiden med 2 minuter för att få den “al dente”. Spara 1,5 dl av kokvattnet.
  2. Värm en panna och addera olivolja och svartpeppar. Tillsätt lite av det sparade kokvattnet.
  3. Lägg i pastan i pannan tillsammans med färskosten och smöret/margarinet. Blanda ihop allt och tillsätt mer av kokvattnet vid behov tills du får en härligt krämig pasta. Servera genast och njut!
Crème Bonjour med Parmesan - Färskost

Crème Bonjour med Parmesan - Färskost