Pastasallad med Färskost & Rostade Grönsaker

Fräsch, vegetarisk pastasallad som får det där lilla extra genom att toppas med Crème Bonjour Oliv & Örter innan servering.

4 portioner 4 portioner
30 minuter 30 minuter

Ingredienser

  • 3 msk matolja
  • 4 morötter, skalade och skurna i bitar
  • 2 gulbetor, skalade och klyftade
  • 1 rödlök, skalad och klyftad
  • 2 vitlöksklyftor hackade
  • salt och peppar
  • 1 broccoli, delad i buketter
  • 4 portioner bönpasta, skruvar eller makaroner
  • 1/2 granatäpple, kärnorna från
  • 1 liten påse babyspenat
  • 1 pkt (200 g) Crème Bonjour Oliv & Örter Färskost

 

Gör såhär:

  1. Värm ugnen till 200° C.
  2. Lägg morötter, gulbetor och rödlök i en bunke och blanda med matolja, vitlök, salt och peppar. Lägg på en plåt och rosta ca 15 minuter.
  3. Lägg broccolibuketter på plåten med grönsaker och rosta ytterligare 10 minuter.
  4. Koka pastan och låt rinna av. Blanda med de ugnsrostade grönsakerna.
  5. Lägg allt på ett stort fat och toppa med babyspenat och granatäpplekärnor.
  6. Klicka ut färskosten i den varma salladen.

Smaklig spis!

Tips!

Tips!

Färskost passar som topping och dip till mycket – använd den som den är eller blanda ut med lite vatten/mjölk för lösare konsistens.

#cremebonjoursuomi