Reuben Sandwich

Mackornas macka får här en smakrik twist med Crème Bonjour Bacon & Lök. Perfekt till lördagsbrunchen!

4 mackor 4 mackor
20 minuter 20 minuter

Ingredienser

  • 1 pkt Crème Bonjur Bacon & Lök färskost
  • ½ msk tabasco
  • 2 msk cornichoner, finhackade
  • 1 baguette, halverad och delad i fyra
  • 2 dl riven cheddarost
  • 2 tomater, skivade
  • 400 g kokt rimmad oxbringa, tunnskivad
  • 2 dl surkål, avrunnen

 

Gör såhär:

  1. Värm ugnen till 200°C övervärme.
  2. Blanda färskost, tabasco och cornichoner till en kräm.
  3. Lägg bröden på en plåt med den skurna sidan uppåt, rosta ett par minuter.
  4. Lägg den rivna cheddarosten på fyra av brödskivorna och ugnsrosta någon minut tills osten smält.
  5. Bred färskostkrämen på resterande bröd och toppa med tomat, oxbringa och surkål. Avsluta med det cheddargratinerade brödet.
  6. Servera gärna med pommes och lite extra färskost som dipp.

Smaklig spis!

Tips!

Tips!

Denna smakbomb i vårt sortiment passar utmärkt i klassiker från det Amerikanska köket: prova den i hamburgaren eller som tillbehör till BBQ ribs!

#cremebonjoursuomi