Reuben Sandwich
Mackornas macka får här en smakrik twist med Crème Bonjour Bacon & Lök. Perfekt till lördagsbrunchen!


Ingredienser
- 1 pkt Crème Bonjur Bacon & Lök färskost
- ½ msk tabasco
- 2 msk cornichoner, finhackade
- 1 baguette, halverad och delad i fyra
- 2 dl riven cheddarost
- 2 tomater, skivade
- 400 g kokt rimmad oxbringa, tunnskivad
- 2 dl surkål, avrunnen
Gör såhär:
- Värm ugnen till 200°C övervärme.
- Blanda färskost, tabasco och cornichoner till en kräm.
- Lägg bröden på en plåt med den skurna sidan uppåt, rosta ett par minuter.
- Lägg den rivna cheddarosten på fyra av brödskivorna och ugnsrosta någon minut tills osten smält.
- Bred färskostkrämen på resterande bröd och toppa med tomat, oxbringa och surkål. Avsluta med det cheddargratinerade brödet.
- Servera gärna med pommes och lite extra färskost som dipp.
Smaklig spis!