Snittar med Svamp, Färskost & Bacon
Enkla, klassiska snittar där svamphattar fylls med en röra på stekt svamp, färskost och bacon, för att sedan toppas med parmesan och bakas klart med i ugnen.


Ingredienser:
- 24 färska champinjoner
- 6 skivor bacon, stekt och hackad
- 1 gul lök, finhackad
- 1 msk matolja
- 1 matsked mald vitlök
- 1 pkt (200g) Crème Bonjour Vitlök eller Kantarell Färskost
- ½ dl parmesanost, riven
- 1 tsk svartpeppar
- 1 tsk cayennepeppar
Gör såhär:
- Förvärm ugnen till 175 grader. Lägg ett bakplåtspapper på en ugnsplåt.
- Rengör champinjonerna och bryt av stammarna. Hacka sedan stammarna fint.
- Stek de hackade svampstammarna med lök och vitlök i matolja tills de är mjuka.
- Blanda färskosten med det stekta hacket, parmesanost, bacon, svartpeppar och cayennepeppar till en tjock röra.
- Lägg ut champinjonhattarna med toppen nedåd på plåten och fyll varje champinjon med färskoströran.
- Baka i ugnen 20 minuter eller tills topparna är gyllene.
Smaklig spis!