VÅFFLOR ANTIPASTI
En riktig fredagsvåffla! Frasiga våfflor som serveras med Crème Bonjour Örtagård och antipasti – perfekt som drinktilltugg innan middagen!
- Portioner4
Ingredienser
Våffelsmet:
- 3 1/2 dl vetemjöl
- 1 tsk bakpulver
- 1 tsk salt
- 2 1/2 dl vatten
- 2 dl mjölk
- 1 dl margarin smält
- 2 ägg
- 2 msk Maizena
Topping:
- 1 paket (200g) Crème Bonjour Örtagård Färskost
- 4 skivor prosciutto
- 2 fikon, i kvartar
- 1 bit manchego ost, riven
Instruktioner
Gör såhär:
- Blanda samman vetemjöl, bakpulver och salt i en bunke. Vispa ner vatten, mjölk, ägg och smält margarin och rör till en slät smet.
- Grädda våfflorna frasiga.
- Toppa med färskost, prosciutto, fikon och riven Manchego.
Med detta recept kan du vara riktigt kreativ och variera – prova våra olika smaker ur sortmentet som topping tillsammans med dina favorittillbehör. Vad sägs om t.ex. Crème Bonjour Gräslök + Löjrom? Mums!