Våfflor Antipasti

En riktig fredagsvåffla! Frasiga våfflor som serveras med Crème Bonjour Oliv & Örter och antipasti – perfekt som drinktilltugg innan middagen!

4 portioner 4 portioner
30 minuter 30 minuter

Ingredienser

Våffelsmet:

  • 3 ½ dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 2 ½ dl vatten
  • 2 dl mjölk
  • 1 dl margarin, smält
  • 2 ägg
  • 2 msk Maizena

Topping:

 

Gör såhär:

  1. Blanda samman vetemjöl, bakpulver och salt i en bunke. Vispa ner vatten, mjölk, ägg och smält margarin och rör till en slät smet.
  2. Grädda våfflorna frasiga.
  3. Toppa med färskost, prosciutto, fikon och riven Manchego.

Smaklig spis!

Tips!

Tips!

Med detta recept kan du vara riktigt kreativ och variera – prova våra olika smaker ur sortmentet som topping tillsammans med dina favorittillbehör. Vad sägs om t.ex.  Crème Bonjour Gräslök + Löjrom? Mums!

#cremebonjoursuomi