Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

CRÈME BONJOUR

Sedan 80-talet har vi producerat & utvecklat några av Sveriges mest älskade smaksatta färskostar. Idag rymmer vårt sortiment inte mindre än 12 olika smaker, allt från klassiker som Vitlök och Gräslök till nya smakvarianter såsom Oliv & Örter och Bacon & Lök. Alla våra färskostar är laktosfria och produceras i vår fabrik i Helsingborg.
På Crème Bonjour älskar vi färskost och smaker som höjer matupplevelsen utöver det vanliga. Här på vår hemsida kan du läsa om hela vårt sortiment, samt få tips om hur du kan använda våra färskostar för att piffa till allt från mackan & ostbrickan till snittar & matlagning.

Med vårt breda sortiment av smaksatta färskostar vill vi sprida matglädje och inspiration för att piffa upp både vardag och fest med den där extra touchen. Färskostarna är kokbara och kan därför användas i mycket mer än bara på ostbrickan eller på mackan, t.ex. som smaksättare eller för att addera krämighet i soppor, grytor, såser, pasta, på ugnsrätter eller på pizza. Lite Crème Bonjour Vitlök på avokadomackan, en klick Crème Bonjour Kantarell i svampsoppan eller varför inte bjuda på lyxiga snittar med Crème Bonjour Gräslök innan fredagsmiddagen? Möjligheterna för att skapa smakrika matupplevelser med våra produkter är oändliga och vi hoppas att vår hemsida kan inspirera till flera härliga matupplevelser tillsammans med nära och kära!

För mer inspiration kan ni även följa oss på Instagram på @cremebonjoursverige där vi med jämna mellanrum lägger upp matinspiration & nyheter i flödet.