Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

PASTA MED PARMESAN CREAM CHEESE & SVARTPEPPAR

Pasta Cacio e Pepe – Ost och peppar, skapa en exceptionellt god pasta med enkla ingredienser!
  • 10 minuter
  • Portioner4
recipe image PASTA MED PARMESAN CREAM CHEESE & SVARTPEPPAR

Ingredienser

Ingredienser:
  • 300 g spagetti
  • 1 msk salt
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk malen svartpeppar
  • 200 g Crème Bonjour med parmesan
  • 1,5 dl vatten från pastan
  • 2 msk smör / margarin

      Instruktioner

      Instruktioner:
      1. Koka upp 1,5 liter vatten till pastan. Tillsätt pasta och salt.Koka pastan enligt instruktion på förpackningen, minska koktiden med 2 minuter för att få den “al dente”. Spara 1,5 dl av kokvattnet.
      2. Värm en panna och addera olivolja och svartpeppar. Tillsätt lite av det sparade kokvattnet.
      3. Lägg i pastan i pannan tillsammans med färskosten och smöret/margarinet. Blanda ihop allt och tillsätt mer av kokvattnet vid behov tills du får en härligt krämig pasta. Servera genast och njut!