use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

UGNSBAKAD LAX MED FÄRSKOST & MANDEL

Ugnsbakad lax med ett täcke av Crème Bonjour Gräslök – funkar lika bra som tisdagsmiddag eller festmåltid! Servera med dina favorittillbehör, t.ex broccoli.
  • 40 minuter
  • Portioner4
recipe image UGNSBAKAD LAX MED FÄRSKOST & MANDEL

Ingredienser

Ingredienser
  • 4 skivor laxfilé (à ca 150 g)
  • 1 tsk salt
  • 1 paket (200g) Crème Bonjour gräslök
  • 1/2 dl mandel, grovhackad
  • 1/2 citron, skivad
  • 1 kruka färsk gräslök, hackad

      Instruktioner

      Gör såhär:
      1. Sätt ugnen på 200 grader.
      2. Lägg laxfiléerna i en ugnsform och strö på lite salt.
      3. Bred ut färskosten över laxfiléerna och strö över den hackade mandeln.
      4. Lägg citronskivorna på laxen och baka i ugnen i ca 30 minuter.
      5. Toppa med färsk gräslök.
      Att ugnsbaka med Crème Bonjour är enkelt, gott och en riktig smakhöjare! Funkar till på flera olika råvaror, t.ex. på kycklingfiléer eller vit fisk.