Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

STEKT TORTELLINI MED SPARRIS I EN ROSTAD PAPRIKA-SÅS

  • 10 minuter
  • Portioner4
recipe image STEKT TORTELLINI MED SPARRIS I EN ROSTAD PAPRIKA-SÅS

Ingredienser

Ingredienser:
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk margarin eller smör
  • 500 g tortellini
  • 2 dl vatten
  • 100 g sparris
  • 200 g Crème Bonjour Rostad Paprika
  • Salt & peppar för smaksättning
  • färsk basilika
  • parmesan för toppning
Energy (kcal)734 kcal
Energy (kJ)3072 kJ
Protein (g)39.8 g
Carbohydrate incl. fibre (g)76.1 g
Carbohydrate excl. fibre (g)73.9 g
Sugar (g)2.7 g
Fibre (g)2.3 g
Fat (g)30.2 g
Saturated fat (g)15.8 g
Unsaturated fat (g)9.1 g
Monounsaturated fat (g)7.6 g
Polyunsaturated fat (g)1.5 g
Trans fat (g)0.5 g
Cholesterol (mg)122 mg
Sodium (mg)2034 mg
Salt (g)5.08 g
Vitamin A (IU)522 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)594 mg
Iron (mg)0.43 mg
Potassium (mg)47 mg

Instruktioner

Instruktioner:
  1. Värm olivolja i en panna, tillsätt margarin eller smör. Lägg i tortellini och stek dem lätt.
  2. Tillsätt sparris och vatten i pannan. Lägg på ett lock. Tortellini och sparrisen tar ca 2-3 minuter att koka.
  3. Bland i färskosten och låt blandningen värmas upp.
  4. Avsluta med salt och peppar, färska basilika och riven parmesan.