use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

VIT PIZZA MED LAX & FÄRSKOST

Imponera på gästerna med denna lyxiga men enkla vita pizzan där Crème Bonjour Oliv & Örter skapar en smakrik bas som toppas med gravad lax och picklad lök.
  • 30 minuter
  • Portioner2
recipe image VIT PIZZA MED LAX & FÄRSKOST

Ingredienser

Ingredienser
  • 2 rödlökar, skalade och skivade
  • 1 dl socker
  • 1/2 dl ättika (12%)
  • 1 dl vatten
  • 1 frp färdig pizzadeg ca 400 g
  • 2 paket (100g) Crème Bonjour Oliv & Örter färskost
  • 200 g gravad lax, skivad
  • 1 kruka färska örter

      Instruktioner

      Gör såhär:
      1. Koka upp socker, ättika och vatten i en kastrull.
      2. Dra av från värmen och lägg ner löken. Låt svalna i lagen.
      3. Värm ugnen till 200°C.
      4. Dela pizzadegen och kavla ut två bottnar på bakplåtspapper.
      5. Bred ut färskosten på bottnarna och ugnsbaka ca 10 minuter.
      6. Toppa de nygräddade pizzorna med gravad lax, picklad rödlök och färska örter.
      Pizza med Crème Bonjour går att variera i oändlighet! Prova t.ex. vitlöksost som bas och toppa med lufttorkad skinka och fikon, eller kantarellost som bas och toppa med smörstekt svamp och örter. Mums!