Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

UGNSBAKAD KYCKLING MED FÄRSKOST & BACON

En enkel med ack så god klassiker där kycklingfilén får god och krämig smak från Crème Bonjour Vitlök och rökigt bacon. Uppskattas av stora som små!
  • 40 minuter
  • Portioner4
recipe image UGNSBAKAD KYCKLING MED FÄRSKOST & BACON

Ingredienser

Ingredienser
  • Matolja eller margarin
  • 4 kycklingfiléer
  • Salt & peppar
  • 1 paket (200g) Crème Bonjour vitlök Färskost
  • 8 skivor bacon, stekta & hackade
  • 1 dl cheddarost, riven

      Instruktioner

      Gör såhär:
      1. Sätt ugnen på 200 grader.
      2. Smörj botten av en ugnsfast form med matolja eller margarin och lägg i kycklingfiléerna. Krydda med salt och peppar.
      3. Blanda samman färskost, cheddarost och bacon till en röra och bred ut den över kycklingfiléerna.
      4. Baka av i ugnen cirka 20-30 minuter tills kycklingen är genomstekt (innertemperatur 72 grader).
      5. Servera med en god sallad och eventuellt ris eller potatis.
      Denna rätt kan du variera med flera av våra Crème Bonjour-varianter – låt fantasin sätta gränserna och prova dig fram!