use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

UGNSBAKAD KYCKLING MED FÄRSKOST & BACON

En enkel med ack så god klassiker där kycklingfilén får god och krämig smak från Crème Bonjour Vitlök och rökigt bacon. Uppskattas av stora som små!
  • 40 minuter
  • Portioner4
recipe image UGNSBAKAD KYCKLING MED FÄRSKOST & BACON

Ingredienser

Ingredienser
  • Matolja eller margarin
  • 4 kycklingfiléer
  • Salt & peppar
  • 1 paket (200g) Crème Bonjour vitlök Färskost
  • 8 skivor bacon, stekta & hackade
  • 1 dl cheddarost, riven

      Instruktioner

      Gör såhär:
      1. Sätt ugnen på 200 grader.
      2. Smörj botten av en ugnsfast form med matolja eller margarin och lägg i kycklingfiléerna. Krydda med salt och peppar.
      3. Blanda samman färskost, cheddarost och bacon till en röra och bred ut den över kycklingfiléerna.
      4. Baka av i ugnen cirka 20-30 minuter tills kycklingen är genomstekt (innertemperatur 72 grader).
      5. Servera med en god sallad och eventuellt ris eller potatis.
      Denna rätt kan du variera med flera av våra Crème Bonjour-varianter – låt fantasin sätta gränserna och prova dig fram!