Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

BROCCOLI-PARMESAN PAJ

Rostad broccoli och parmesan är den perfekta smakkombinationen.
recipe image BROCCOLI-PARMESAN PAJ

Ingredienser

Ingredienser:
  • 500 g pajdeg
  • 1 stor broccoli
  • 3 cm röd chili
  • 2 röda lökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk pinjenötter
  • 2 ägg
  • 400 g Crème Bonjour med parmesan
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk malen svartpeppar

      Instruktioner

      Instruktioner:
      1. Värm ugnen till 200 grader. Placera bakplåtspapper i en ugnsform och tryck ut pajdegen på bakplåtspappret. Kanterna ska nå upp på sidorna i formen.
      2. Hacka löken, vitlöken och chilin och lägg dem i pajskalet.
      3. Blanda ägg med färskosten och krydda med svartpeppar. Häll blandningen över löken och chilin i pajen.
      4. Hacka broccolin i stora bitar och lägg dem, tillsammans med pinjenötterna, i pajen.
      5. Baka pajen i ugnen i 30-35 minuter tills broccolin och pajdegen blivit fint gyllenbrun.