AVOKADORÖRA MED LAX
Den här utsökta avokadoröran med lax passar bland annat på bröd eller som fyllning i ugnspotatis.
Portioner4

Ingredienser
- 1 avokado
- 100 g kallrökt lax
- 1 lök
- 200 g Crème Bonjour gräslök färskost
Energy (kcal) | 74 kcal |
Energy (kJ) | 312 kJ |
Protein (g) | 2.4 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 5.3 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 1.6 g |
Sugar (g) | 1.2 g |
Fibre (g) | 3.7 g |
Fat (g) | 5.8 g |
Saturated fat (g) | 0.9 g |
Unsaturated fat (g) | 4.5 g |
Monounsaturated fat (g) | 3.7 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.8 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 4 mg |
Salt (g) | 0.01 g |
Vitamin A (IU) | 2231 IU |
Vitamin C (mg) | 32.8 mg |
Calcium (mg) | 50 mg |
Iron (mg) | 1.00 mg |
Potassium (mg) | 328 mg |
Instruktioner
- Skala och gröp ur avokadon.
- Ta bort kärnan och skär avokadon i bitar.
- Skär laxen och finhacka löken.
- Blanda avokado, lax, lök och färskost i en skål, och mixa med stavmixer.
Prova även vårt goda recept, Ostpaj Cordon Bleu.