Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

CHÈVRE-LAX MED SOLTORKAD TOMAT OCH BASILIKA

  • 20 minuter
  • Portioner4
recipe image CHÈVRE-LAX MED SOLTORKAD TOMAT OCH BASILIKA

Ingredienser

Ingredienser:
  • 1 msk rapsolja
  • 600 g laxfiléer
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 dl färsk spenat
  • 400 grovhackat Crème Bonjour med Chèvre
  • 120 g soltorkade tomater
  • 2 dl färsk basilika
  • Salt & peppar

      Instruktioner

      Instruktioner:
      1. Värm ugnen till 180°C.
      2. Krydda laxfiléerna och lägg dem i en ugnssäker form.
      3. Blanda spenat, färskost, vitlök och soltorkade tomater. Bred blandningen på fisken.
      4. Tillaga i ugnen i 15-20 minuter.