use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Krämig mac n cheese med soltorkad tomat

Den här enkla mac n cheesen är perfekt när du vill ha en snabb och krämig pastarätt. Den går toppen att ställa in i ugnen för att få en krispig yta!
  • 20 minuter
  • Förberedelsetid10 minuter
  • Portioner4
recipe image Krämig mac n cheese med soltorkad tomat

Ingredienser

  • 2 msk Milda Culinesse
  • 1 stor burk majskorn
  • 1 strimlad gul lök
  • 0,5 strimlad färsk grön jalapeño
  • 1 klyfta vitlök
  • 4 portioner makaroner
  • 2 förpackningar (400 g) Crème Bonjour soltorkad tomat
  • 3 - 4 dl vatten
  • 1 tsk salt
  • Cirka 1 dl riven parmesan eller cheddarost
  • 1 dl pankoströbröd

      Instruktioner

      1. Koka upp makaroner enligt anvisningarna på förpackningen. Ta gärna av dem några minuter tidigare för att få dem al dente.
      2. Värm Milda Culinesse i en stekpanna och fräs majs, lök, jalapeño och riven vitlök ett par minuter.
      3. Vänd ner Crème Bonjour soltorkad tomat och smaka av med salt och peppar. Späd med vatten.
      4. Rosta panko-ströbröd i en stekpanna
      5. Tillsätt kokta makaroner och blanda väl. Toppa med rostad panko och lite riven parmesanost.