Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

AVOKADOMACKA MED VITLÖKSOST

Avokadomackan 2.0 med krämiga Crème Bonjour Vitlök – en oslagbar kombo!
  • Tillagningstid15 minuter
  • Portioner4
recipe image AVOKADOMACKA MED VITLÖKSOST

Ingredienser

Ingredienser
  • 8 skivor surdegsbröd
  • 1 liten röd lök, i tunna skivor
  • 1 msk vit balsamico
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk honung
  • Salt & peppar
  • 1 paket (100g) Crème Bonjour Vitlök Färskost
  • 2 avokado, i tunna skivor
  • 10 cm färsk gurka, i tunna skivor
  • 1 paket smörgåskrasse

      Instruktioner

      Gör såhär:
      1. Blanda ihop rödlöksskivorna, balsamico, olivolja och honung i en skål. Smaka av med svartpeppar.
      2. Bred färskost på brödsskivorna.
      3. Fyll mackorna med avokado, marinerad rödlök, gurka och smörgåskrasse. Dela mackorna på mitten och lägg dem i en bit smörpapper som knyts ihop till små paket.
      Om du gör mackor till många finns Crème Bonjour även i större storlek på 200 gram.