Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Red velvet cupcake med frosting

Perfekta små saftiga cupcakes med en krämig frosting gjord på Crème Bonjour Naturell!
  • 20 minuter
  • Förberedelsetid8 minuter
  • Portioner24
recipe image Red velvet cupcake med frosting

Ingredienser

Till smeten
  • 2 ägg
  • 2,5 dl strösocker
  • 3 dl vetemjöl special
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 msk kakaopulver
  • 1 krm salt
  • 100 g svalnat smält Milda mat&bak
  • 1 dl Milda 4%
  • 1 msk vit vinäger
  • 1 - 2 msk röd karamellfärg
Frosting
  • 50 g rumstempererad Milda
  • 1 dl florsocker
  • 200 g Crème Bonjour naurell
  • 1 msk citronsaft

      Instruktioner

      1. Sätt ugnen på 225°C.
      2. Vispa ägg och socker i ett par minuter tills det har blivit fluffigt.
      3. Blanda de torra ingredienserna.
      4. Vänd ner smält Milda, Milda 4% och vinäger tillsammans med de torra ingredienserna. Rör sist ner röd karamellfärg och blanda väl.
      5. Fyll muffinsformar till 2/3. Grädda i ca 12 minuter och låt svalna.
      6. Vispa samman Milda mat&bak med florsocker, tillsätt Crème Bonjour och pressad citronsaft. Spritsa på muffinsen.