KRÄMIGA MOULES MED VITLÖKSOST
Portioner4

Ingredienser
Ingredienser:
- 1 kg blåmusslor
- 2 schalottenlökar, hackade
- 2 msk rapsolja
- 3 dl vitt vin
- 1 dl vatten
- 1 kruka bladpersilja
- 200 g Crème Bonjour vitlök
Instruktioner
Gör såhär:
- Tvätta blåmusslorna noga under rinnande vatten
- Knacka öppna musslor försiktigt mot diskbänken. De blåmusslor som inte sluter sig slängs.
- Fräs schalottenlök och vitlök i olja. Tillsätt blåmusslor, häll på vin, vatten och lite persilja lägg på lock och låt koka i 2-3 minuter, eller tills musslorna är färdiga och har öppnat sig.
- Lyft ur musslorna tillsätt Créme Bonjour Vitlök, koka ihop ett par minuter och smaka av med salt.
- Lägg ner musslorna och strö över persiljan. Servera musslorna med spadet och varmt bröd eller pommes frites.
Ett bra tilltugg innan maten är detta flatbread med svamp. Gör succé hos alla gäster!
