use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

PASTASALLAD MED FÄRSKOST & ROSTADE GRÖNSAKER

Fräsch, vegetarisk pastasallad som får det där lilla extra genom att toppas med Crème Bonjour Gräslök innan servering.
  • 30 minuter
  • Portioner4
recipe image PASTASALLAD MED FÄRSKOST & ROSTADE GRÖNSAKER

Ingredienser

Ingredienser:
  • 3 msk matolja
  • 4 morötter, skalade och skurna i bitar
  • 2 gulbetor, skalade och klyftade
  • 1 röd lök, skalad och klyftad
  • 2 vitlöksklyftor hackade
  • Salt och peppar
  • 1 broccoli, delad i buketter
  • 4 portioner bönpasta, skruvar eller makaroner
  • 1/2 granatäpple, kärnorna från
  • 1 liten påse babyspenat
  • 1 paket Crème Bonjour Gräslök 200g färskost

      Instruktioner

      Gör såhär:
      1. Värm ugnen till 200° C.
      2. Lägg morötter, gulbetor och rödlök i en bunke och blanda med matolja, vitlök, salt och peppar. Lägg på en plåt och rosta ca 15 minuter.
      3. Lägg broccolibuketter på plåten med grönsaker och rosta ytterligare 10 minuter.
      4. Koka pastan och låt rinna av. Blanda med de ugnsrostade grönsakerna.
      5. Lägg allt på ett stort fat och toppa med babyspenat och granatäpplekärnor.
      6. Klicka ut färskosten i den varma salladen.
      Färskost passar som topping och dip till mycket – använd den som den är eller blanda ut med lite vatten/mjölk för lösare konsistens.