Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

FATTIGA RIDDARE MED ROSMARIN-CHÈVRE OCH HONUNGSMAKANDE PÄRON

  • 30 minuter
  • Portioner4
recipe image FATTIGA RIDDARE MED ROSMARIN-CHÈVRE OCH HONUNGSMAKANDE PÄRON

Ingredienser

Ingredienser:
  • 200 g Crème Bonjour med Chévre
  • 2 msk färsk finhackad rosmarin
  • 8 skivor av kanelbulle eller surdegsbröd
  • 2 dl mjölk
  • 1 ägg
  • 1 msk honung
  • 1 msk socker
  • 1/2 msk margarin eller smör
  • 2 päron
  • margarin / smör eler olja till stekning

      Instruktioner

      Instruktioner:
      1. Blanda finhackad rosmarin och honung med färskosten. Ställ åt sidan.
      2. Häll socker och smör eller margarin i en panna. Värm tills sockret har smält och blandningen börjar bli brun. Tillsätt tärnade päron och blanda försiktigt tills sockret täcker päronen jämnt. Sätt pannan åt sidan.
      3. Knäck ägget i en skål och blanda ihop med mjölken.
      4. Skiva bullen/brödet i 1 cm tjocka skivor och doppa båda sidor i ägg- och mjölkblandningen.
      5. Värm en panna till medelvärme och tillsätt margarin/smör eller olja. Stek skivorna av bullen/brödet på båda sidor tills de är gyllenbruna.
      6. Lägg en klick färskost och päron ovanpå de fattiga riddarna. Avsluta med att ringla över honung och rosmarinblad.