SKÖRDESALLAD
Denna matiga skördesallad passar både som tilltugg och när du är riktigt hungrig!
Portioner4

Ingredienser
INGREDIENSER:
- Includes4 ägg
- Includes12 potatisar
- Includes1 röd lök
- Includes20 småbönor
- Includes1/2 dl kapris
- Includes200 g ugnsbakad fläsksida eklövssallad
- IncludesLollo rosso
- IncludesRuccola
- IncludesDressing
- Includes100 g Crème Bonjour Örtagård färskost
- Includes100 g Hellmans Real majonnäs
- Includes1 msk Maille Dijon Original senap
Instruktioner
GÖR SÅ HÄR:
- Koka potatisen och låt svalna. Koka också äggen och bönorna. Kom ihåg att kyla bönorna snabbt. Skala och skiva rödlöken. Skölj salladsbladen och torka med t.ex. hushållspapper. Sprid ut salladsblad på ett serveringsfat. Lägg till skalad potatis och ägg. Tillsätt lök, kapris, bönorna och bitar av fläsksidan. Blanda ingredienserna till dressingen tills slät, och servera i en separat skål
Prova även vårt goda recept, Ostpaj Cordon Bleu.
